logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Injectables bij Huidkliniek Zaia

dokter shelly injectables

Wat zijn Injectables?

Wat zijn Injectables?

Injectables zijn cosmetische behandelingen die helpen bij het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huidstructuur. Deze behandelingen omvatten onder andere botox en fillers, die rimpels verzachten, volume herstellen en een jeugdiger uiterlijk geven. Bij Huidkliniek Zaia bieden we een breed scala aan injectable behandelingen aan, uitgevoerd door ervaren professionals die streven naar de beste resultaten voor onze cliënten.

Injectables zijn een populaire keuze vanwege hun minimale invasiviteit en de snelle resultaten die ze bieden. In tegenstelling tot chirurgische ingrepen, vereisen injectables geen lange hersteltijd en kunnen de meeste cliënten hun dagelijkse activiteiten vrijwel onmiddellijk hervatten. Dit maakt injectables een aantrekkelijke optie voor mensen die hun uiterlijk willen verbeteren zonder een langdurig herstelproces.

Behandelingen door Dr. Shelly

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Dr. Shelly uit Drachten maandelijks onze kliniek bezoekt om injectable behandelingen uit te voeren. Dr. Shelly is een gerenommeerde arts met uitgebreide ervaring in cosmetische behandelingen. Haar expertise en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat elke cliënt de best mogelijke zorg en resultaten krijgt. Dr. Shelly heeft een diepgaand begrip van de anatomie van het gezicht en gebruikt geavanceerde technieken om natuurlijke en harmonieuze resultaten te bereiken.

Populaire Injectables Behandelingen:

Botox:

Botox injecties verminderen dynamische rimpels zoals kraaienpootjes, voorhoofdslijnen en fronsrimpels. Het werkt door de spieren tijdelijk te ontspannen, waardoor de huid gladder en jeugdiger oogt. Botox is ook effectief bij de behandeling van overmatig zweten (hyperhidrose) en kan worden gebruikt om de kaaklijn te verfijnen door de masseterspieren te ontspannen.

Fillers:

Fillers worden gebruikt om volume te herstellen en contouren te verbeteren. Ze zijn effectief voor het opvullen van diepe rimpels, het definiëren van jukbeenderen, en het volleren maken van lippen. Fillers zoals hyaluronzuur zorgen voor een natuurlijke uitstraling en langdurige resultaten. Daarnaast kunnen fillers worden gebruikt voor het herstellen van volumeverlies in de wangen en het verbeteren van de vorm van de kin en kaaklijn.

Voordelen van Injectables:

Snelle Resultaten: De meeste injectable behandelingen laten snel resultaten zien, vaak binnen enkele dagen. Dit maakt het mogelijk om snel verbeteringen te zien zonder lange wachttijden.

Minimale Hersteltijd: Na een injectable behandeling kunt u meestal meteen uw dagelijkse activiteiten hervatten. Dit is ideaal voor mensen met drukke schema’s die geen tijd hebben voor lange hersteltijden.

Natuurlijke Uitstraling: Onze deskundige behandelaars zorgen ervoor dat de resultaten er natuurlijk uitzien en passen bij uw gezichtsstructuur. We streven ernaar om subtiele verbeteringen te maken die uw natuurlijke schoonheid accentueren.

Waarom Kiezen voor Injectables bij Huidkliniek Zaia?

Bij Huidkliniek Zaia streven we naar het bieden van de hoogste kwaliteit zorg en de beste resultaten voor onze cliënten. Onze samenwerking met Dr. Shelly zorgt ervoor dat u profiteert van haar expertise en precisie in cosmetische injecties. Elke behandeling wordt op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften en doelen te voldoen. We begrijpen dat elke cliënt uniek is, en daarom nemen we de tijd om uw wensen en verwachtingen grondig te bespreken.

We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en een comfortabele behandelervaring. Ons team zorgt ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens de behandeling en dat al uw vragen worden beantwoord. We gebruiken alleen de beste producten en technieken om ervoor te zorgen dat u de mooiste en meest natuurlijke resultaten krijgt.

Wat te Verwachten Tijdens een Behandeling:

Intakegesprek: Tijdens een eerste consult bespreekt Dr. Shelly uw doelen en verwachtingen. Ze zal uw huid en gezichtsstructuur beoordelen om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Dit gesprek is essentieel om ervoor te zorgen dat de behandelingen precies aan uw behoeften voldoen.

Uitvoering van de Behandeling: De injectables worden met precisie toegediend om het gewenste effect te bereiken. De behandeling is meestal snel en veroorzaakt minimale ongemakken. Dr. Shelly gebruikt geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat de injecties zo pijnloos mogelijk zijn.

Nazorg en Advies: Na de behandeling ontvangt u gedetailleerde nazorginstructies om het beste resultaat te garanderen. Dr. Shelly en ons team staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en verdere ondersteuning te bieden. We adviseren u ook over hoe u uw resultaten kunt behouden en optimaliseren.

Veel gestelde vragen over injectables

De resultaten van injectables variëren afhankelijk van het type behandeling. Botox-resultaten houden meestal 3 tot 4 maanden aan, terwijl fillers zoals hyaluronzuur 6 tot 12 maanden kunnen duren. Sommige fillers kunnen zelfs tot 18 maanden of langer effectief blijven.
Ja, injectables zijn over het algemeen veilig wanneer ze worden toegediend door een ervaren en gecertificeerde arts zoals Dr. Shelly. Het is belangrijk om behandelingen te ondergaan bij een gerenommeerde kliniek om het risico op complicaties te minimaliseren.
Mogelijke bijwerkingen van injectables zijn onder meer roodheid, zwelling, blauwe plekken en lichte pijn op de injectieplaats. Deze bijwerkingen zijn meestal tijdelijk en verdwijnen binnen enkele dagen. Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam, maar het is belangrijk om uw arts te raadplegen als u zich zorgen maakt.
Voor een injectables behandeling is het belangrijk om een paar dagen van tevoren geen bloedverdunnende medicijnen zoals aspirine in te nemen, tenzij anders voorgeschreven door uw arts. Vermijd ook alcohol en intense fysieke activiteit de dag voor de behandeling. Tijdens het intakegesprek zal Dr. Shelly u meer gedetailleerde instructies geven.
Ja, de meeste cliënten kunnen hun dagelijkse activiteiten direct na de behandeling hervatten. Het wordt echter aangeraden om zware fysieke inspanning en blootstelling aan extreme hitte of kou gedurende 24 tot 48 uur na de behandeling te vermijden om het risico op zwelling en blauwe plekken te minimaliseren.
De frequentie van herhaalbehandelingen hangt af van het type injectable en uw individuele behoeften. Botox-behandelingen moeten doorgaans elke 3 tot 4 maanden worden herhaald om optimale resultaten te behouden. Fillers kunnen afhankelijk van het type en de locatie elke 6 tot 12 maanden of langer worden herhaald. Dr. Shelly zal een persoonlijk behandelplan opstellen dat is afgestemd op uw doelen en behoeften.
Cosmetisch arts Dokter-Shelly-Gangapersad
dokter shelly injectables

Maak een afspraak voor een behandeling bij Dr Shelly

Bent u geïnteresseerd in injectable behandelingen en wilt u profiteren van de expertise van Dr. Shelly? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0598-360010 of e-mailen naar info@huidkliniekzaia.nl. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze kliniek en u te helpen bij het bereiken van uw esthetische doelen.

Injectables kunnen een geweldige manier zijn om uw uiterlijk subtiel en effectief te verbeteren. Of u nu op zoek bent naar een manier om fijne lijntjes te verminderen, meer volume aan uw gezicht toe te voegen of gewoon een verfriste uitstraling te krijgen, bij Huidkliniek Zaia staan we klaar om u te helpen. Onze deskundige en persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u zich in goede handen voelt en het beste resultaat behaalt.

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5