logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

IPL Photo Facial behandeling | Nieuw bij Huidkliniek Zaia

IPL apparaat

Maak kennis met onze IPL Photo Facial Behandeling!

Wij zijn verheugd om onze nieuwste behandeling aan u voor te stellen: de IPL Photo Facial! Deze niet-invasieve behandeling is ontworpen om diverse huidproblemen aan te pakken, en wij nodigen u uit om de voordelen te ontdekken.

Wat doet de Behandeling?

De IPL Photo Facial behandeling richt zich op problemen zoals veroudering, pigmentvlekken, rode vaatjes en grove poriën. Door gebruik te maken van lichtpulsen, dringen we door tot de onderliggende huidcellen, waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuwe, jeugdige huid aan te maken. Dit resulteert in een gladdere, egalere en lichtere teint.

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens de behandeling wordt een gespecialiseerd apparaat gebruikt om lichtpulsen gericht op de huid te richten. De intensiteit en duur van de lichtpulsen worden aangepast aan uw huidtype en de ernst van uw specifieke huidproblemen. De melanine in de huid, het pigment dat de kleur bepaalt, absorbeert de lichtpulsen, wat resulteert in het verminderen van pigmentvlekken en rode vaatjes.

Daarnaast stimuleren de lichtpulsen de aanmaak van collageen, wat de huid stevigheid en elasticiteit geeft. Hierdoor krijgt uw huid een jeugdiger en strakker uiterlijk.

Veel gestelde vragen over deze uniek behandeling

IPL Photo Facial en laserbehandeling zijn beide niet-invasieve procedures die worden gebruikt om verschillende huidproblemen aan te pakken. Het belangrijkste onderscheid tussen deze twee behandelingen is de manier waarop licht wordt gegenereerd.
Bij een IPL Photo Facial wordt gebruikgemaakt van een breed spectrum aan lichtpulsen. Dit veelzijdige licht wordt geabsorbeerd door melanine, het pigment dat de huid zijn kleur geeft.
In tegenstelling tot IPL gebruikt laserbehandeling een enkele golflengte licht. Dit gerichte licht is specifiek gericht op een bepaald doelwit in de huid, zoals melanine of bloedvaten.
De duur van een IPL Photo Facial varieert afhankelijk van het behandelde huidgebied. Over het algemeen duurt een gezichtsbehandeling ongeveer 30 minuten.
Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de ernst van de huidproblemen. Over het algemeen zijn één tot twee behandelingen nodig voor zichtbare verbeteringen.
De kosten variëren op basis van het behandelde huidgebied en de kliniek. Voor een gezichtsbehandeling liggen de kosten doorgaans tussen de € 100 en € 200.
ipl photo facial
IPL handstuk 3

Wat zijn de resultaten van een IPL Photo Facial behandeling?

Resultaten en Nazorg

Na één tot twee behandelingen zijn de resultaten zichtbaar: een gladdere, egalere en lichtere huid. Hoewel de resultaten vaak blijvend zijn, is het essentieel om de huid goed te verzorgen voor het behoud ervan.

Na de behandeling kan er enige roodheid en irritatie optreden, wat normaal is en meestal binnen enkele dagen verdwijnt. Hydrateer uw huid na de behandeling goed met een vochtinbrengende crème.

Veiligheid en Overwegingen

De behandeling is veilig en wordt uitgevoerd door gekwalificeerde schoonheidsspecialisten. Het is echter belangrijk op te merken dat er enkele bijwerkingen kunnen zijn, zoals lichte roodheid, irritatie, zwelling of pigmentverschuiving. Ernstigere bijwerkingen zijn zeldzaam maar kunnen brandwonden of littekens omvatten.

Als u overweegt deze behandeling te ondergaan, raden wij u aan eerst met een arts of gekwalificeerde schoonheidsspecialist te overleggen om te bepalen of deze behandeling geschikt is voor uw huidtype en wensen.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen voor deze innovatieve IPL Photo Facial behandeling!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5