logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Laserontharen met LightSheer Desire: Dé oplossing voor langdurige haarvermindering

stap 1 laserontharing lightsheer diode

Onze geavanceerde laserontharingsbehandelingen met de LightSheer Desire diode laser

Wil je voorgoed afscheid nemen van ongewenste haargroei en genieten van een zijdezachte huid zonder gedoe? Bij Huidkliniek Zaia bieden we dé oplossing met onze geavanceerde laserontharingsbehandelingen met de LightSheer Desire diode laser. Of je nu af wilt van overtollige haargroei op je gezicht, armen, benen of andere lichaamsdelen, wij staan klaar om je te helpen je doelen te bereiken.

Waarom kiezen voor laserontharen bij Huidkliniek Zaia?

Geavanceerde en Veilige Behandeling

Onze laserbehandelingen maken gebruik van de nieuwste technologieën en de LightSheer Desire diode laser, die bekend staat als de gouden standaard in definitieve ontharing. Deze geavanceerde laser is veilig en effectief voor alle huidskleuren en huidtypen, zelfs voor de (zon)gebruinde huid. Met specifieke instellingen kunnen we donkere haren doeltreffend behandelen, terwijl het omliggende weefsel wordt beschermd.

Persoonlijke benadering en behandelplan op maat

Bij Huidkliniek Zaia geloven we in maatwerk. Tijdens een uitgebreid intakegesprek luisteren we naar jouw specifieke wensen en behoeften. Op basis van deze informatie stellen we een persoonlijk behandelplan op, inclusief de juiste behandelfrequentie en voorzorgsmaatregelen. Jouw comfort en tevredenheid zijn onze prioriteit, en we streven ernaar om optimale resultaten te behalen die aansluiten bij jouw verwachtingen.

Duurzame haarvermindering en langdurige resultaten

Met laserontharen kunnen we niet alleen ongewenste haargroei effectief verminderen, maar zelfs permanent verwijderen. De laserstraal dringt diep door tot de haarzakjes en vernietigt deze vanaf de wortel, waardoor nieuwe haargroei wordt voorkomen. Hoewel het mogelijk is dat er na verloop van tijd enkele nieuwe haren groeien, zul je merken dat het aantal en de dikte van de haren aanzienlijk verminderd zijn, waardoor je kunt genieten van langdurige resultaten.

De LightSheer Desire diode laser maakt gebruik van een specifieke golflengte om de haarzakjes gericht te verwarmen en te vernietigen, terwijl het omliggende weefsel wordt gespaard. Dit zorgt voor veilige en effectieve resultaten voor verschillende huidtypen en haarkleuren.

Laserontharen wordt over het algemeen goed verdragen en veroorzaakt slechts milde ongemakken zoals een licht branderig gevoel of tintelingen tijdens de behandeling. De meeste mensen ervaren weinig tot geen pijn.
Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en hangt af van verschillende factoren, waaronder de haarkleur, haardikte en behandelgebied. Over het algemeen zijn er meerdere sessies nodig om optimale resultaten te bereiken.
Ja, het is belangrijk om specifieke voorzorgsmaatregelen te volgen voor en na de laserontharingsbehandeling, zoals het vermijden van blootstelling aan de zon en het gebruik van zonnebrandcrème.
De LightSheer Desire diode laser maakt gebruik van een specifieke golflengte om de haarzakjes gericht te verwarmen en te vernietigen, terwijl het omliggende weefsel wordt gespaard. Dit zorgt voor veilige en effectieve resultaten voor verschillende huidtypen en haarkleuren.
De tijd die nodig is om resultaten te zien na een laserontharingsbehandeling met LightSheer Desire kan variëren van persoon tot persoon en is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het te behandelen gebied, de haarkleur en de haargroeicyclus. Over het algemeen zijn de eerste resultaten echter vaak zichtbaar na enkele behandelingen, meestal na 2 tot 3 sessies. Het is belangrijk om geduldig te zijn en het behandeltraject consistent te volgen voor optimale resultaten.
Tijdens het behandeltraject voor laserontharing wordt geadviseerd om andere ontharingsmethoden, zoals waxen of epileren, te vermijden. Dit komt omdat deze methoden de haarwortel kunnen verwijderen, waardoor de effectiviteit van de laserbehandeling wordt verminderd. Het is belangrijk om alleen te scheren tussen de laserbehandelingen door, omdat dit de haarwortel intact laat en de laserstraal het effectief kan bereiken.
stap 2 aanbrengen van gel
apparaat wordt ingesteld

Wil je ook een haarvrije huid? Met laserontharen Bij Huidkliniek Zaia!

Bij Huidkliniek Zaia bieden we niet alleen geavanceerde laserontharingsbehandelingen, maar ook een warme en gastvrije omgeving waar je je op je gemak zult voelen. Ons ervaren team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden, je te voorzien van persoonlijk advies en je te begeleiden op jouw reis naar een haarvrije huid.

Neem een contact met ons op om meer te weten te komen over laserontharen met LightSheer Desire en plan jouw eerste afspraak voor een zijdezachte huid die blijvend glad blijft!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5