logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Stralend glad: Ontdek de magie van laserontharing bij Huidkliniek Zaia

Laserontharing benen

Geen zin meer in scheren, waxen, harsen of epileren? Laserontharen is de oplossing!

Bij Huidkliniek Zaia geloven we in het bereiken van optimale resultaten bij laserontharing door middel van een zorgvuldig samengesteld behandelplan. In het intakegesprek evalueert een specialist uw ongewenste haargroei en analyseert de locatie, kleur, dikte en dichtheid van uw haar. Op basis hiervan wordt een behandelplan opgesteld, inclusief behandelfrequentie en voorzorgsmaatregelen. We maken gebruik van de LightSheer Desire diode laser, de gouden standaard in definitieve ontharing, die effectief is op donkere haren en aangepast kan worden voor behandeling van (zon-)gebruinde huidskleuren.

Laserontharen behandelingen en Ttaieven

Laserontharen bij Huidkliniek Zaia wordt toegepast op verschillende gebieden, waaronder oksels, benen, armen, gezicht en meer. Ontdek onze tarieven voor specifieke behandelingen, variërend van €25,00 tot €195,00, afhankelijk van het behandelgebied. Profiteer van kortingen met onze laseronthaar pakketten – ontvang 10%, 15%, of zelfs 20% korting op uw behandelingen na een intakegesprek.

Veelgestelde vragen over laserontharing

Ja, in 2024 kunnen er wijzigingen optreden in de vergoedingen voor laserontharing bij Huidkliniek Zaia. We adviseren u de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar zorgvuldig te bekijken om op de hoogte te zijn van eventuele veranderingen in de eigen bijdrage.
Laserontharing wordt toegepast op verschillende gebieden, waaronder oksels, benen, armen, gezicht, en meer. Raadpleeg uw zorgverzekeraar voor specifieke dekking.
De duur en het aantal sessies variëren afhankelijk van het behandelgebied, haarkleur, en groeicyclus. Een specialist zal een behandelplan opstellen en de voortgang tijdens opvolgafspraken evalueren.
Tijdens het behandeltraject is het belangrijk om tussentijds alleen te scheren en andere ontharingsmethoden te vermijden. Dagelijks gebruik van zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 wordt aanbevolen om pigmentvorming te voorkomen.
De resultaten zijn vaak langdurig, maar het is mogelijk dat na verloop van tijd nieuwe haren groeien.
Ja, de methode is vaak effectiever op de lange termijn dan tijdelijke methoden zoals scheren en waxen. Het gebruik van geconcentreerd licht helpt de haargroei te verminderen, en hoewel individuele resultaten kunnen variëren, biedt laserontharing de potentie voor langdurige en meer permanente resultaten.
laserontharen groningen apparaat
laserontharen gezicht

Nazorg en onderhoud na een behandeling

Na een behandeling is zorgvuldige nazorg essentieel voor blijvende resultaten. Het dagelijks gebruik van zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 wordt aanbevolen om pigmentvorming te voorkomen. Tijdens het behandeltraject is het belangrijk om tussentijds alleen te scheren en andere methoden te vermijden. Na elke behandeling volgt een follow-up om resultaten te evalueren en eventuele vervolgbehandelingen te plannen. Periodiek onderhoud kan nodig zijn om de behaalde resultaten te behouden, afhankelijk van individuele haargroei en behoeften.

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5