logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Een zomer zonder zorgen: Laserontharing voor de bikinilijn en schaamstreek

schaamstreek laserontharing

Gespecialiseerde laserbehandelingen om je een zorgeloze en gladde zomer te bezorgen.

Met de zomer voor de deur bereiden we ons voor op warmere dagen, stranduitjes en misschien wel een verfrissende duik in de zee. Maar voor velen betekent de zomer ook extra aandacht voor het verzorgen van de bikinilijn. Scheren kan een tijdrovende en frustrerende taak zijn, en vaak leidt het tot irritaties zoals ingegroeide haren. Gelukkig is er een oplossing: laserontharing. Bij Huidkliniek Zaia bieden we gespecialiseerde laserbehandelingen om je een zorgeloze en gladde zomer te bezorgen.

Waarom laserontharing?

Waarom zou je kiezen voor laserontharing van de bikinilijn en schaamstreek? Het antwoord is simpel: het biedt een permanente oplossing voor ongewenste haargroei. In tegenstelling tot scheren of harsen, waarbij de haartjes snel weer terugkomen, richt laserontharing zich op het permanent verwijderen van de haarzakjes, waardoor de haargroei na verloop van tijd sterk afneemt.

Het proces van laserontharing

Bij Huidkliniek Zaia begint jouw reis naar een zorgeloze zomer met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen en bekijken we of laserontharing geschikt is voor jouw huidtype en haarkleur. Vervolgens plannen we de eerste behandeling in.

Het eigenlijke behandelproces is eenvoudig maar effectief. Voorafgaand aan de behandeling wordt het te behandelen gebied zorgvuldig afgetekend. De laserinstellingen worden afgestemd op jouw huid- en haartype, zodat de behandeling zo effectief en comfortabel mogelijk is. Tijdens de behandeling voel je warmte en lichte prikkeling, vergelijkbaar met een tikje van een elastiekje. Ons geavanceerde koelingssysteem zorgt voor extra comfort tijdens de behandeling.

Na de behandeling kan de huid rood zijn en warm aanvoelen, maar dit verdwijnt meestal binnen maximaal 2 dagen. De behandelingen vinden plaats met een interval van 6-12 weken. Gemiddeld zijn 6-10 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat van 80-90% haarreductie.

De voordelen van laserontharing

Laserontharing biedt tal van voordelen, vooral tijdens de zomermaanden. Ten eerste leidt het tot aanzienlijk minder irritaties dan scheren, zoals scheerirritaties en ingegroeide haren. Daarnaast bespaart het tijd, omdat je niet meer regelmatig hoeft te scheren. Bovendien is laserontharing geschikt voor verschillende huidtypes en -kleuren, waardoor het voor bijna iedereen een geschikte optie is.

Onze laserontharingsbehandelingen maken gebruik van de geavanceerde LightSheer Desire diode laser. Dit lasersysteem is ontwikkeld met als doel langdurige en effectieve haarvermindering, en wordt beschouwd als de gouden standaard in definitieve ontharing. De LightSheer Desire diode laser maakt gebruik van een specifieke golflengte die gericht is op het verwarmen van de haarzakjes, terwijl het omliggende weefsel wordt gespaard.

Wat de LightSheer Desire diode laser zo effectief maakt, is de combinatie van kracht en precisie. De laserstraal dringt diep door tot de haarzakjes, waar het licht wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarfollikels. Dit zorgt ervoor dat de haarzakjes worden vernietigd, waardoor nieuwe haargroei wordt voorkomen. Tegelijkertijd wordt het omliggende weefsel niet beschadigd, waardoor de behandeling veilig en effectief is.

Een van de belangrijkste voordelen van de LightSheer Desire diode laser is dat het geschikt is voor alle huidskleuren en huidtypen. Zelfs mensen met een donkere huidskleur kunnen profiteren van laserontharing met dit systeem. Bovendien zorgt de geavanceerde koeltechnologie ervoor dat de behandeling comfortabel aanvoelt, zelfs op gevoelige gebieden zoals de bikinilijn en schaamstreek.

Met de LightSheer Desire diode laser kunnen we nauwkeurig de gewenste gebieden behandelen, wat zorgt voor efficiënte en effectieve resultaten. Of je nu overtollige haargroei wilt verminderen op je gezicht, benen, oksels, bikinilijn of andere lichaamsdelen, de LightSheer Desire diode laser biedt een veilige en betrouwbare oplossing.

De meest gestelde vragen over laserontharing bij Huidkliniek Zaia.

Nee, over het algemeen wordt laserontharing met LightSheer Desire goed verdragen. Je kunt warmte en lichte prikkeling voelen tijdens de behandeling, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid tikt. Voor extra comfort maken we gebruik van ons geavanceerde koelingssysteem.
Gemiddeld zijn er 6-10 behandelingen nodig voor het beste resultaat. Dit is echter afhankelijk van verschillende factoren, zoals het te behandelen gebied, je haartype en huidskleur. Tijdens het intakegesprek stellen we een persoonlijk behandelplan op en geven we een indicatie van het aantal benodigde behandelingen.
Ja, het is belangrijk om voorafgaand aan de behandeling 6 weken lang geen blootstelling aan de zon te hebben (inclusief zonnebank of zelfbruiners). Na de behandeling moet je de huid goed beschermen tegen de zon en eventuele irritaties vermijden.
De LightSheer Desire diode laser maakt gebruik van een specifieke golflengte om de haarzakjes gericht te verwarmen en te vernietigen, terwijl het omliggende weefsel wordt gespaard. Dit zorgt voor veilige en effectieve resultaten voor verschillende huidtypen en haarkleuren.
Je kunt al na enkele behandelingen resultaten zien, maar het optimale resultaat wordt bereikt na het voltooien van het behandeltraject.
Tijdens het behandeltraject is het belangrijk om andere ontharingsmethoden te vermijden die de haarwortel beschadigen, zoals waxen of epileren.
Laserontharen benen
laserontharen behandeling

Geniet van een zorgeloze zomer!

Met laserontharing van de bikinilijn en schaamstreek bij Huidkliniek Zaia kun je deze zomer vol vertrouwen tegemoet gaan. Geen gedoe meer met scheren, geen last van irritaties, alleen maar zorgeloos genieten van de warme zomerdagen. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intakegesprek en ontdek hoe laserontharing jou kan helpen om deze zomer stralend door te komen!

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5