logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Microneedling met RF (Radiofrequentie) nu ook mogelijk in 2024

Vivace microneedling met RF (Radiofrequentie) biedt een geavanceerde benadering van huidverjonging en -versteviging. Deze baanbrekende behandeling combineert de voordelen van microneedling met de toegevoegde warmte van Radiofrequentie, waardoor een effectieve anti-aging oplossing ontstaat.

Hoe werkt het?

Bij Vivace Microneedling met RF worden kleine gaatjes in de huid gestempeld, loodrecht en op verschillende dieptes. Tegelijkertijd wordt warmte toegevoegd door middel van Radiofrequentie. Deze gecombineerde aanpak stimuleert de fibroblasten, die verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen en elastine. De RF verwarming helpt de huid strakker te maken door het samentrekken van collageenvezels.

Microneedling: De basis

Microneedling is een bewezen en veilige methode voor huidverjonging. Door micro-kanaaltjes in de huid te creëren, wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd. Dit resulteert in een vollere, egalere en stevigere huid.

Radiofrequentie (RF): Een Wetenschappelijk Bewezen Technologie

RF is een technologie die warmte genereert in de diepere huidlagen, waardoor collageenproductie wordt gestimuleerd. Dit helpt bij het verminderen van huidverslapping, rimpels en huidveroudering.

De Synergie van Microneedling met RF

Zowel microneedling als RF richten zich op vergelijkbare behandelgebieden en hebben hetzelfde doel: het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van tekenen van veroudering. Door deze twee methoden te combineren, versterken ze elkaar en leveren ze optimale resultaten.

Wat kunnen we behandelen?

Met Vivace Microneedling RF kunnen we verschillende huidproblemen aanpakken, waaronder:

Fijne lijntjes en rimpels
Huidverslapping
Huidveroudering
Grove poriën
Acne littekens en andere littekens
Zonneschade

De behandeling van onze microneedling met RF
De behandeling begint met een intake en huidscan, gevolgd door de Vivace Microneedling RF sessie. Tijdens de behandeling worden speciale serums gebruikt die geschikt zijn voor jouw huidtype.

Wat mag je verwachten?
Direct na de behandeling kan de huid rood en warm aanvoelen, maar dit trekt meestal binnen 24 tot 48 uur weg. De huidstructuur verbetert direct, maar de echte resultaten worden zichtbaar na 2 tot 4 weken.

Nabehandeling en voorzorgsmaatregelen
Om het beste resultaat te behouden, vermijd direct zonlicht gedurende enkele weken na de behandeling en gebruik dagelijks een zonbescherming. Hydratatie van de huid is ook essentieel, evenals het vermijden van producten met zuren en vitamine A gedurende minstens een week na de behandeling.

Aantal behandelingen en wanneer niet geschikt
Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon, maar gemiddeld zijn 3 tot 6 sessies aan te raden. Deze behandeling is niet geschikt tijdens zwangerschap, bij kanker, metalen in het lichaam, pacemakers, hartproblemen, epilepsie en bij gebruik van bepaalde medicijnen.

Voor een microneedling RF behandeling voor het gezicht bij Huidkliniek Zaia bedragen de kosten €200,00 per sessie. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
De kosten voor een ooglift microneedling RF behandeling bij Huidkliniek Zaia zijn €149,00 per sessie. Deze behandeling neemt ongeveer 20 minuten in beslag.
Voor een microneedling RF behandeling in combinatie met LED-therapie rekent Huidkliniek Zaia €225,00 per sessie. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
Voor een microneedling behandeling gecombineerd met PRX-T33 no-needle skinbooster bij Huidkliniek Zaia zijn de kosten €X,00 per sessie. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
De kosten voor een microneedling sessie met LED-therapie bedragen €X,00 per sessie bij Huidkliniek Zaia. Deze behandeling neemt ongeveer 60 minuten in beslag.
Voor een microneedling behandeling gecombineerd met radiofrequentie (RF) voor het gezicht rekent Huidkliniek Zaia €X,00 per sessie. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Conclusie

Vivace Microneedling met RF biedt een veelzijdige en effectieve oplossing voor een breed scala aan huidproblemen. Door de synergie van microneedling en RF energie te benutten, kunnen opmerkelijke verbeteringen in de huidtextuur en -kwaliteit worden bereikt. Neem contact op met Huidkliniek Zaia voor meer informatie en ontdek de voordelen van deze geavanceerde behandeling voor jouw huid.

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5