logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Het verschil tussen een normale pedicure behandeling en medische pedicure

manon

Normale Pedicure Behandeling

Als het op voetverzorging aankomt, zijn er verschillende opties beschikbaar. Twee veelvoorkomende behandelingen zijn de normale pedicure en de medische pedicure. Maar wat zijn nu eigenlijk de verschillen tussen deze twee? In dit artikel nemen we een kijkje naar de kenmerken en voordelen van zowel een normale pedicure als een medische pedicure, inclusief de gespecialiseerde behandelingen die Medisch Pedicure Manon aanbiedt.

Normale Pedicure Behandeling: Een normale pedicure behandeling richt zich voornamelijk op de cosmetische aspecten van de voeten en nagels. Hier zijn enkele kenmerken van een normale pedicure:

Cosmetische Verzorging: Een normale pedicure richt zich op het verzorgen van de nagels, het verwijderen van eelt en het hydrateren van de huid.

Ontspannende Ervaring: Tijdens een normale pedicure kunt u genieten van een ontspannende ervaring. Uw voeten worden verwend en u verlaat de behandeling met mooi verzorgde nagels.

Geen Medische Problemen: Een normale pedicure is niet specifiek gericht op het behandelen van medische voetproblemen of aandoeningen.

Medisch Pedicure: Professionele zorg voor uw voeten

Behandelingen van Medisch Pedicure Manon

Als ervaren medisch pedicure is Manon gespecialiseerd in het verlenen van hoogwaardige voetverzorging en behandelingen voor diverse voetproblemen. Haar expertise omvat onder andere:

Diabetische Voetbehandeling: Speciale zorg voor mensen met diabetes om complicaties te voorkomen.

Reumatische Voetbehandeling: Aangepaste behandeling voor mensen met reumatische aandoeningen.

Behandeling van Nagelproblemen: Het verzorgen en behandelen van nagelproblemen zoals ingegroeide nagels en schimmelnagels.

Verwijderen van Eelt en Likdoorns: Effectieve verwijdering van eelt en likdoorns voor meer comfort.

Advies over Voetverzorging: Persoonlijk advies om uw voeten gezond te houden tussen de behandelingen door.

Manon biedt ook ambulante pedicure aan, waarbij ze bij u thuis komt om voetproblemen te verhelpen. Voor deze service geldt een toeslag van €15,- voorrijkosten.

Medische Pedicure Behandeling

Een medische pedicure behandeling is gericht op het verlenen van gespecialiseerde zorg aan de voeten, vooral bij mensen met medische aandoeningen of problemen. Hier zijn enkele kenmerken van een medische pedicure:

Gespecialiseerde Zorg: Een medische pedicure is speciaal opgeleid om voetproblemen te behandelen die verband houden met medische aandoeningen zoals diabetes, reuma, of andere gezondheidsproblemen.

Samenwerking met Zorgprofessionals: Een medisch pedicure werkt vaak samen met andere zorgprofessionals, zoals podologen, om een uitgebreide en multidisciplinaire aanpak te bieden voor de voetverzorging van de cliënt.

Mogelijkheid tot Declaratie bij de Verzekering: In sommige gevallen kunnen medische pedicure behandelingen worden gedeclareerd bij de zorgverzekering, vooral wanneer er sprake is van een medische indicatie.

Veel gestelde vragen die wij krijgen over onze pedicure behandelingen

Een diabetische voetbehandeling is speciaal ontworpen voor mensen met diabetes om complicaties te voorkomen. Dit omvat het zorgvuldig inspecteren en behandelen van de voeten, het vermijden van drukplekken en het verstrekken van advies over voetverzorging.
Tijdens een medische pedicure behandeling bij Huidkliniek Zaia kunt u verwachten dat uw voeten zorgvuldig worden beoordeeld en behandeld door onze ervaren medisch pedicure, Manon. Dit omvat onder andere het reinigen van de nagelomgeving, knippen en/of vijlen van de nagels, verwijderen van eelt en het behandelen van specifieke voetproblemen. Manon zal ook deskundig advies geven over voetverzorging en preventie van toekomstige problemen.
De frequentie van medische pedicure behandelingen kan variëren afhankelijk van uw specifieke voetproblemen en behandelplan. Na een uitgebreid intakegesprek zal Manon u adviseren over de benodigde vervolgbehandelingen en de aanbevolen tussenpozen.
Een medische pedicure kan een breed scala aan voetproblemen behandelen, waaronder ingegroeide nagels, schimmelnagels, likdoorns, eelt, kalknagels en specifieke problemen die verband houden met diabetes of reuma.
Ja, het is mogelijk om een medische pedicure behandeling te combineren met andere voetbehandelingen bij Huidkliniek Zaia. Manon kan u adviseren over de beste aanpak om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
Een medische pedicure kan een breed scala aan voetproblemen behandelen, waaronder ingegroeide nagels, schimmelnagels, likdoorns, eelt, kalknagels en specifieke problemen die verband houden met diabetes of reuma.
review medische pedicure huidkliniek zaia
prijslijst medische pedicure

Welke Behandeling is Geschikt Voor U?

De keuze tussen een normale pedicure en een medische pedicure hangt af van uw specifieke behoeften en situatie. Als u op zoek bent naar een ontspannende ervaring en algemene voetverzorging, dan kan een normale pedicure de juiste keuze zijn. Echter, als u te maken heeft met medische voetproblemen, is een medische pedicure de aangewezen optie voor gespecialiseerde zorg.

Bij Huidkliniek Zaia bieden wij zowel normale pedicure als medische pedicure behandelingen aan. Maak vandaag nog een afspraak en geniet van gezonde en verzorgde voeten!

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5