logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Pedicure in Groningen: Professionele voetverzorging bij Huidkliniek Zaia

medisch pedicure behandeling

Voetverzorging bij Huidkliniek Zaia. Voor iedereen die een pedicure in Groningen zoekt.

Bent u op zoek naar een pedicure in Groningen?

Bij Huidkliniek Zaia bieden we een breed scala aan pedicurebehandelingen aan, van basis pedicures tot gespecialiseerde medische pedicures. Onze ervaren pedicure, Manon, staat klaar om uw voeten de zorg te geven die ze verdienen, met een focus op zowel cosmetische als medische voetverzorging.

De behandelingen voor voetverzorging bij Huidkliniek Zaia

Basis Pedicure

Onze basis pedicurebehandelingen zijn gericht op het verzorgen en verfraaien van de voeten. Deze behandelingen omvatten het reinigen van de nagelomgeving, het knippen en vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen, en het verwijderen van eelt. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een verzorgende crème om de voeten in optimale conditie te houden. Deze behandelingen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar voeten gezond en mooi wil houden.

Behandelopties:

Pedicure Basis (€39,-):

Reinigen van de nagelomgeving, knippen en vijlen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, verwijderen van eelt, en aanbrengen van een verzorgende crème.

Pedicure Basis + Kalknagel Peeling (€59,-): Naast de basis pedicurebehandeling wordt een chemische peeling toegepast om kalknagels aan te pakken.

Kalknagel Peeling (€30,-): Specifieke behandeling voor kalknagels, inclusief chemische peeling en nazorg.

Medische Pedicure

Onze medische pedicurebehandelingen zijn speciaal ontworpen voor cliënten met voetproblemen die een medische aanpak vereisen, zoals diabetische voet, reumatische aandoeningen, ingegroeide teennagels, schimmelnagels, en likdoorns. Manon is gespecialiseerd in het behandelen van risicovoeten en werkt nauw samen met andere zorgprofessionals, zoals podologen, om een multidisciplinaire aanpak te garanderen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat u de best mogelijke zorg krijgt voor uw specifieke voetproblemen.

Behandelopties:

Medische Pedicure:

Behandelingen voor risicovoeten zoals diabetes en reuma, inclusief verwijzing van een podoloog voor verzekering dekkingen.
Ambulante Medische Pedicure: Voor cliënten die niet mobiel zijn, biedt Manon de mogelijkheid om thuis behandelingen uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat iedereen toegang heeft tot de noodzakelijke voetverzorging, ongeacht hun mobiliteitsstatus.

Persoonlijke Aandacht en Zorg

Bij Huidkliniek Zaia hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en zorg. Elke behandeling begint met een uitgebreid intakegesprek waarin uw voetproblemen en specifieke behoeften worden besproken. Manon beoordeelt grondig de conditie van uw voeten en stelt op basis hiervan een individueel behandelplan op. Tijdens de behandelingen krijgt u waardevol advies over optimale voetverzorging en preventieve maatregelen om toekomstige problemen te voorkomen. Zo bieden we de beste pedicure in Groningen aan.

Pedicure voor Kinderen

Naast volwassenen bieden we ook gespecialiseerde pedicurebehandelingen voor kinderen aan. Onze kinderpedicure behandelingen zijn ontworpen om de voeten van kinderen gezond te houden, met specifieke aandacht voor problemen zoals ingegroeide teennagels en likdoorns. Deze behandelingen zijn vriendelijk en zacht, waardoor kinderen zich op hun gemak voelen tijdens de sessie.

Behandelopties:

Kids Pedicure (€25,-):

Inclusief het knippen en vijlen van nagels, verwijderen van ingegroeide teennagels en likdoorns, en aanbrengen van een verzorgende crème.

Kids Pedicure + Kalknagel Peeling (€45,-):

Naast de basisbehandeling wordt een chemische peeling toegepast om kalknagels bij kinderen aan te pakken.

Veel gestelde vragen over onze voetverzorging

De frequentie van pedicurebehandelingen varieert per persoon en hangt af van uw voetconditie en behoeften. Over het algemeen wordt een maandelijkse behandeling aanbevolen om de voeten gezond en in goede conditie te houden.
De meeste pedicurebehandelingen zijn niet pijnlijk en worden vaak als ontspannend ervaren. Bij medische pedicurebehandelingen kan er enig ongemak zijn, afhankelijk van de ernst van de voetproblemen, maar Manon zorgt altijd voor een zo comfortabel mogelijke ervaring.
Ja, medische pedicurebehandelingen kunnen worden gedeclareerd bij de verzekering, mits er een verwijzing is van een podoloog. Controleer de voorwaarden van uw zorgverzekering voor specifieke details en dekking.
Neem naar uw eerste afspraak alle relevante medische informatie mee, zoals verwijzingen van uw podoloog of huisarts, en een lijst van de voetproblemen die u ervaart. Dit helpt Manon om een nauwkeurige beoordeling en een effectief behandelplan op te stellen.
Was uw voeten grondig voordat u naar de afspraak komt. Vermijd het gebruik van lotions of crèmes op de dag van de behandeling. Draag comfortabele schoenen en sokken die gemakkelijk aan en uit te trekken zijn.
Ja, Huidkliniek Zaia biedt ambulante pedicurebehandelingen aan voor cliënten die niet in staat zijn om naar de kliniek te komen. Onze ervaren medisch pedicure, Manon, kan bij u thuis komen voor de behandeling.

Op zoek naar goede voetverzorging? Maak dan een afspraak.

Bent u geïnteresseerd in een pedicurebehandeling bij Huidkliniek Zaia? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0598-360010 of e-mailen naar info@huidkliniekzaia.nl. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze kliniek en u te helpen uw voeten gezond en mooi te houden.

Vacature voor een pedicure in Groningen die ook ambulant inzetbaar is!

Bij Huidkliniek Zaia streven we ernaar om de beste voetverzorging in Groningen te bieden. We zijn momenteel op zoek naar uitbreiding van ons team en zoeken een medisch pedicure in Groningen die ook ambulant inzetbaar zijn. Bent u een gekwalificeerde pedicure en geïnteresseerd in een dynamische werkomgeving? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de vacature. U kunt hier de vacature bekijken! Klik hier om direct te solliciteren

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5