logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Een psoriasis behandeling: Wat is het en gaan we te werk?

psoriasis behandeling

Psoriasis: Wat is het en hoe kan Zaia helpen?

Psoriasis is een chronische huidaandoening die zich kenmerkt door rode, schilferige plekken op de huid. De plekken kunnen overal op het lichaam voorkomen, maar komen het meest voor op de ellebogen, knieën, hoofdhuid en rug. Psoriasis is niet besmettelijk, maar kan wel erg vervelend zijn. De plekken kunnen jeuken, pijnlijk zijn en kunnen uw zelfvertrouwen aantasten.

Zaia is een gespecialiseerde huidkliniek die psoriasis kan behandelen. Onze huidtherapeuten zijn zeer ervaren en bekwaam in het behandelen van deze aandoening. We bieden een breed scala aan mogelijkheden voor een psoriasis behandeling, waaronder:

Lichttherapie: Lichttherapie is een behandeling waarbij u wordt blootgesteld aan ultraviolette (UV) stralen. UV-stralen kunnen helpen om de groei van huidcellen te reguleren en zo de symptomen van psoriasis te verminderen.

Lotions en crèmes: Lotions en crèmes kunnen helpen om de jeuk en de schilfering te verminderen. Er zijn verschillende soorten lotions en crèmes verkrijgbaar, met verschillende werkzame stoffen. De arts zal met u bespreken welke lotion of crème voor jou het beste is.

Een psoriasis behandeling nodig? Kom bij ons langs in Hoogezand voor een intake

Huidkliniek Zaia biedt een breed scala aan behandelingen voor huidaandoeningen, waaronder psoriasis, eczeem, acne en huidveroudering. We werken samen met u om de beste behandeling voor uw individuele situatie te vinden. We bieden ook uitgebreide informatie en ondersteuning, zodat u u goed kunt voorbereiden op de behandeling en de beste resultaten kunt behalen.

Als u last hebt van een huidaandoening, neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze psoriasis behandeling. We helpen u graag om je huid weer gezond en mooi te maken.

Veel gestelde vragen die wij krijgen over Psoriasis

De meest voorkomende symptomen van psoriasis zijn: Rode, schilferige plekken op de huid Jeuk Pijn Verspreiding van de plekken naar andere delen van het lichaam Verergering van de symptomen door stress, infecties of andere factoren
Er is geen genezing voor psoriasis, maar er zijn wel verschillende behandelingen die de symptomen kunnen verlichten. De behandeling die voor jou het beste werkt, hangt af van de ernst van je psoriasis en van je persoonlijke situatie. De meest voorkomende behandelingen voor psoriasis zijn: Lotions en crèmes Lichttherapie Medicijnen Chirurgie Bij Huidkliniek Zaia behandelen we Psoriasis met Lotions en cremes. En met Lichttherapie.
Psoriasis kan een aantal risico’s met zich meebrengen, waaronder: Verhoogd risico op hart- en vaatziekten Verhoogd risico op diabetes Verhoogd risico op obesitas Verhoogd risico op artritis Verhoogd risico op depressie
Er zijn een aantal dingen die je zelf kunt doen om psoriasis te verlichten, waaronder: Vermijd stress Eet gezond Drink veel water Gebruik vochtinbrengende crèmes Stop met roken Drink niet te veel alcohol Vermijd bepaalde voedingsmiddelen die je psoriasis kunnen verergeren Behandel je psoriasis regelmatig met een lotion of crème Volg de instructies van je arts op
Psoriasis kan een aanzienlijke impact hebben op je levensstijl. De symptomen van psoriasis kunnen je zelfvertrouwen aantasten en je sociale leven bemoeilijken. Psoriasis kan ook pijnlijk en jeukend zijn, wat je dagelijkse activiteiten kan bemoeilijken. Als je last hebt van psoriasis, is het belangrijkste om hulp te zoeken bij een arts! Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar die de symptomen van psoriasis kunnen verlichten en je kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Ook bij huidkliniek Zaia kunnen we uw psoriasis behandelen. Wij gebruiken lotions en cremes om uw psoriasis te verlichten en gebruiken lichttherapie als psoriasis behandeling.
Nee, psoriasis is niet besmettelijk. Het is een auto-immuunziekte, wat betekent dat je lichaam zijn eigen huidcellen aanvalt. Psoriasis kan niet worden overgedragen van de ene persoon op de andere.
lichttherapie lamp
Psoriasis handen

Disclaimer

Psoriasis is een chronische huidaandoening die niet kan worden genezen. Er zijn echter wel verschillende psoriasis behandelingen die de symptomen kunnen verlichten en de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. Het is belangrijk om met een arts te praten om de beste behandeling voor jouw individuele situatie te vinden.

Tags :

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5