logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Stralend de feestdagen in met onze schoonheidsspecialist in Hoogezand!

schoonheidsspecialist in Hoogezand

Maak kennis met Manon, dé schoonheidsspecialist in Hoogezand

Bij Huidkliniek Zaia geloven we in de kracht van persoonlijke zorg voor jouw huid. Maak kennis met onze deskundige schoonheidsspecialist, Manon, die met haar ervaring en toewijding een gepersonaliseerde, ontspannende en resultaatgerichte ervaring biedt.

Zaia Zen Behandelingen voor jouw unieke huidbehoeften

Ontdek twee aangepaste behandelingen, Zaia Zen Basis en Zaia Zen Glow, ontworpen om aan de specifieke behoeften van verschillende huidtypes te voldoen. Met hoogwaardige Rejuvi-producten en afgestemde stappen, bieden deze behandelingen een perfecte balans tussen ontspanning en resultaat.

Veel gestelde vragen die wij krijgen over onze schoonheidsbehandelingen

De kosten variëren per behandeling. Bijvoorbeeld, de Zaia Zen Basis is €39,-, de Zaia Zen Plus is €59,-, en de uitgebreide Zaia Zen Glow is €99,-.
De behandeling omvat reiniging, aanbrengen van kleurverf, inwerktijd en verwijdering van de verf voor langer en voller lijkende wimpers en wenkbrauwen.
Bij de Wimperlifttechniek worden de wimpers gelift vanaf de wortel met siliconen pads, wat zorgt voor een open, frisse oogopslag.
De Basisbehandeling omvat essentiële stappen, terwijl de Plus behandeling extra elementen, zoals wenkbrauwen epileren, toevoegt voor een uitgebreidere ervaring.
We gebruiken hoogwaardige Rejuvi-producten, zorgvuldig afgestemd op uw huidtype, voor optimale verzorging en resultaten.
De duur varieert per behandeling. Bijvoorbeeld, de Zaia Zen Basis is 30 minuten, terwijl de uitgebreidere Zaia Zen Glow 75 minuten duurt.
Wimper behandeling
Wenkbrauwen

Aanvullende verwennerij met wenkbrauwen en wimpers

Manon gaat verder dan gezichtsbehandelingen en biedt ook diensten zoals wenkbrauw- en wimperverven, gezichtsontharing en Lash Lift aan. Deze aanvullende behandelingen zijn perfect om je look te voltooien met langdurige resultaten en een prachtige uitstraling.

Maak een Afspraak voor Pure Verwennerij

Wil je jezelf verwennen met een stralende huid en prachtige wenkbrauwen? Maak dan een afspraak bij onze schoonheidsspecialist in Hoogezand. Manon staat klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en zorg.

Wandel binnen in de feestdagen met een stralende huid en ontdek de magie van Zaia Zen behandelingen bij Huidkliniek Zaia!

Maak een afspraak voor de feestdagen!

Openingstijden:

  • Maandag: 09:00-17:00
  • Dinsdag – Zaterdag: 09:00 – 21:00
  • Zondag: Gesloten

Contact:

  • Erasmusweg 145, 9602AD, Hoogezand
  • Bel ons: 0598-360010 / 0634575730

Wacht niet langer, geef jezelf het cadeau van stralende schoonheid en maak vandaag nog een afspraak!

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5