logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

SkinPen Microneedling in (Midden) Groningen

Hoe werkt de skinpen

De Kracht van SkinPen Microneedling

Ontdek de diepgaande werking van SkinPen microneedling, een krachtige skinbooster die langdurige voordelen biedt voor je huid. Leer hoe deze behandeling tot wel een jaar na de sessie nieuw collageen en elastine stimuleert, en wat dit betekent voor de gezondheid, elasticiteit en hydratatie van je huid.

De wetenschap achter SkinPen Microneedling

Leer hoe SkinPen microneedling werkt. Met microscopisch kleine naaldjes worden vibrerende kanaaltjes in de huid gemaakt, waardoor de natuurlijke collageenproductie gestimuleerd wordt. Dit resulteert in een zichtbare verbetering van de huidtextuur, vermindering van littekens en een jeugdige uitstraling. Ontdek waarom deze behandeling in (Midden) Groningen zo populair is.

SkinPen microneedling is een geavanceerde huidbehandeling waarbij microscopisch kleine naaldjes vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Hierdoor wordt de natuurlijke collageenproductie gestimuleerd, wat leidt tot een verbetering van de huidtextuur, vermindering van littekens en een jeugdige uitstraling.
Tot wel een jaar na de behandeling blijft de huid nieuw collageen en elastine aanmaken, wat resulteert in meer volume, veerkracht en hydratatie van de huid.
Ja, SkinPen microneedling is geschikt voor diverse huidtypen en kan aangepast worden aan individuele behoeften.
In de meeste gevallen zijn er geen bijwerkingen. Eventuele lichte roodheid verdwijnt meestal snel na de behandeling.
Meestal worden na 6 tot 10 sessies de meest opvallende resultaten bereikt, maar dit kan variëren afhankelijk van de individuele behoeften.
In de meeste gevallen zijn er geen bijwerkingen. Eventuele lichte roodheid verdwijnt meestal snel na de behandeling.
skinpen microneedling huidklniek zaia
skinpen-microneedling

Langdurige Resultaten bij ons in (Midden) Groningen

Eén van de unieke aspecten van SkinPen microneedling is dat de effecten langdurig aanhouden. Tot wel een jaar na de behandeling blijft de huid nieuw collageen en elastine aanmaken, wat resulteert in meer volume, veerkracht en hydratatie. Ontdek hoe je het beste advies krijgt voor jouw huidtype in (Midden) Groningen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5