logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

SkinPen Microneedling behandelingen verbeteren ook uw huid

Skinpen microneedling fase 1

De Kracht van Skinpen Microneedling behandeling voor een Stralende Huid

Kies voor een Skinpen microneedling behandeling bij Huidkliniek Zaia en ontdek de voordelen van diepgaande huidverbetering en -vernieuwing. Met de geavanceerde SkinPen worden microkanaaltjes gecreëerd, waardoor de huideigen wondgenezing wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een huid met meer volume, stevigheid en veerkracht, terwijl acne littekens en pigmentverkleuringen effectief worden verminderd. Ontdek de kracht van microneedling voor een stralende huid!

SkinPen microneedling - Diepgaande Huidverbetering

Medische microneedling met de SkinPen zorgt voor diepgaande huidverbetering door het stimuleren van de huideigen wondgenezing. De SkinPen, uitgerust met 14 steriele en zuivere naaldjes, zorgt voor een gecontroleerde behandeling van de tweede huidlaag, waar de fibroblasten zich bevinden. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, wat leidt tot een huid met meer volume, stevigheid en veerkracht. Bovendien kunnen acne littekens en pigmentverkleuringen worden verminderd dankzij deze veilige en natuurlijke behandelmethode.

Veel gestelde vragen die wij krijgen over Microneedling

Microneedling is een medische behandeling waarbij de huid wordt gestimuleerd door het creëren van microkanaaltjes, wat resulteert in diepgaande huidverbetering.
Door de SkinPen met steriele naaldjes worden microkanaaltjes gecreëerd, waardoor de huideigen wondgenezing wordt gestimuleerd.
Medische microneedling is geschikt voor acne littekens, pigmentverkleuringen, fijne lijntjes en meer.
Milde bijwerkingen zoals roodheid kunnen voorkomen, maar verdwijnen meestal binnen enkele dagen.
Ja, medische microneedling is veilig en geschikt voor alle huidtypes. De SkinPen microneedling zorgt voor diepgaande vernieuwing zonder onderhuidse littekens.
Ja, medische skinpen microneedling is veilig en geschikt voor alle huidtypes. De SkinPen zorgt voor diepgaande vernieuwing zonder onderhuidse littekens.
Skinpen fase 2
Skinpen fase 3

Fases en Kosten van de Skinpen Microneedling behandelingen

Bij Huidkliniek Zaia wordt (medische) skinpen microneedling ingezet voor verschillende huidaandoeningen, zoals acne littekens en pigmentverkleuringen.

De Skinpen microneedling behandeling bestaat uit verschillende fases:

Intakegesprek en Huidanalyse:
Tijdens een grondige intake wordt uw huid geanalyseerd en besproken welke behandelmethoden het beste bij uw situatie passen.

Behandelplan op Maat:
Op basis van de huidanalyse stellen we een behandelplan op dat specifiek is afgestemd op uw individuele behoeften en doelen.

Medische Skinpen microneedling behandeling:
De SkinPen wordt met kleine, steriele naaldjes over de huid bewogen, waardoor microkanaaltjes worden gecreëerd die de huid stimuleren om zich te vernieuwen en te verbeteren.

Nazorg en Follow-up:
Na de behandeling ontvangt u instructies voor de nazorg van uw huid en plannen we een opvolgafspraak in om de resultaten te evalueren en eventuele vervolgsessies te bespreken.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5