logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Nu 10% korting op de SOLVINEA Zonnebrandcrème van Dermasence

solvinea zonnebrandcreme

De zomer komt eraan dus geven we nu de hele maand Juni 10% korting op de SOLVINEA Zonnebrandcrème van Dermasence

Het mooie weer komt eraan, en dat betekent dat het tijd is om je huid te beschermen tegen de schadelijke straling van de zon. Daarom geven wij de gehele maand juni 10% korting op de zonnebrandcrème van Dermasence. Ontdek waarom wij bij Huidkliniek Zaia fan zijn van de SOLVINEA zonnebrandcrème en hoe deze jouw huid optimaal kan beschermen.

Waarom kiezen voor SOLVINEA Zonnebrandcrème?

Huidbeschermend

SOLVINEA zonnebrandcrème biedt een uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen en infrarood A-straling (IR-A). Dit helpt om je huid te beschermen tegen zonnebrand, vroegtijdige veroudering en andere door de zon veroorzaakte huidbeschadigingen.

Kalmerend

De kalmerende eigenschappen van SOLVINEA helpen om irritaties en roodheid te verminderen, wat vooral belangrijk is voor de gevoelige huid die vaak gevoelig reageert op blootstelling aan de zon.

Bescherming tegen IR-A-straling

Naast de gebruikelijke bescherming tegen UV-A en UV-B stralen, biedt SOLVINEA ook bescherming tegen IR-A-straling. Deze straling kan diep in de huid doordringen en schade veroorzaken die niet direct zichtbaar is, zoals het versnellen van het verouderingsproces.

Bescherming tegen UV-A en UV-B

SOLVINEA biedt een brede spectrum bescherming, wat betekent dat het je huid beschermt tegen zowel UV-A als UV-B stralen. UV-A stralen kunnen huidveroudering en rimpels veroorzaken, terwijl UV-B stralen verantwoordelijk zijn voor zonnebrand.

Ongeparfumeerde zonbescherming

Voor mensen met een gevoelige huid of allergieën is het belangrijk om producten te gebruiken zonder parfum. SOLVINEA is ongeparfumeerd, waardoor het geschikt is voor de meest gevoelige huidtypes.

Vegan

Deze zonnebrandcrème is veganistisch, wat betekent dat het geen dierlijke producten bevat en niet op dieren is getest. Dit maakt het een ethische keuze voor iedereen die dierproefvrije producten prefereert.

Eigenschappen van Dermasence SOLVINEA Zonnebrandcrème

SOLVINEA biedt verschillende formules voor uiteenlopende huidbehoeften. De producten zijn ontwikkeld om langdurige bescherming te bieden, zelfs bij hoge blootstelling aan de zon. Ze bevatten antioxidanten om de huid te beschermen tegen vrije radicalen en zijn dermatologisch getest om de beste resultaten te garanderen.

Verzorgingslijnen

De SOLVINEA lijn bestaat uit verschillende producten zoals de SOLVINEA Liposomal Sunscreen, die speciaal is ontworpen voor de gevoelige huid, en de SOLVINEA Med SPF 50, die extra hoge bescherming biedt voor de zeer gevoelige huid.

Zonbescherming

De zonnebrandcrèmes van Dermasence  niet alleen beschermen tegen UV-straling, maar ook hydraterende en kalmerende eigenschappen hebben. Dit maakt ze ideaal voor dagelijks gebruik, zelfs voor mensen met huidproblemen zoals rosacea of acne.

Hoe kies je de juiste zonnebrandcrème?

Het kiezen van de juiste zonnebrandcrème kan soms lastig zijn. Onze specialisten bij Huidkliniek Zaia helpen je graag om de perfecte match voor jouw huidtype te vinden. Of je nu een droge, vette, gevoelige of gecombineerde huid hebt, we hebben de juiste oplossing voor je.

6 Tips voor de Zomer: Bescherm je Huid met SOLVINEA Zonnebrandcrème

Start je dag altijd met het aanbrengen van SOLVINEA zonnebrandcrème, zelfs op bewolkte dagen. UV-stralen kunnen door wolken heen dringen en schade aan je huid veroorzaken. Zorg ervoor dat je een ruime hoeveelheid aanbrengt op alle blootgestelde huiddelen.
Herhaal het aanbrengen van zonnebrandcrème elke twee uur, vooral na zwemmen of zweten. Dit zorgt ervoor dat je huid continu beschermd blijft tegen de schadelijke effecten van UV-stralen.
Veel mensen gebruiken te weinig zonnebrandcrème. Voor een volledige bescherming, gebruik minstens een theelepel zonnebrandcrème voor je gezicht en een shotglas vol voor je lichaam. Vergeet niet gevoelige gebieden zoals je oren, nek en de bovenkant van je voeten.
Kies een zonnebrandcrème met een hoge SPF, zoals SOLVINEA Med SPF 50, voor maximale bescherming. Dit is vooral belangrijk als je een gevoelige huid hebt of van plan bent lange tijd buiten door te brengen.
Gebruik een speciale lippenbalsem met SPF om je lippen te beschermen. De huid op je lippen is dun en gevoelig voor zonneschade. SOLVINEA biedt ook producten voor specifieke gebieden zoals de lippen en het gezicht.
Naast het gebruik van zonnebrandcrème, draag lichte, loszittende kleding, een hoed en zonnebril om je huid te beschermen tegen directe blootstelling aan de zon. Beschermende kleding biedt een extra laag bescherming, vooral tijdens de heetste uren van de dag.
intensieve bescherming
ultralicht dermasence

Kom eens langs voor advies over onze SPF producten

Wil je weten welke zonnebrandcrème het beste bij je huid past? Bezoek ons dan bij Huidkliniek Zaia. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je persoonlijk advies te geven en je te helpen bij het vinden van de beste producten voor jouw huidtype.

 

Maak gebruik van onze speciale aanbieding en bescherm je huid met de hoogwaardige SOLVINEA zonnebrandcrème. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te helpen je huid te beschermen tegen de zon!

Bescherm je huid tegen de zon en geniet van de zomer met de gemoedsrust dat je huid in goede handen is bij Huidkliniek Zaia.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5