logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

SQT Biomicroneedling bij Huidkliniek Zaia: Een behandeling met geweldige resultaten

Bio microneedling

We laten u graag kennis maken met SQT Biomicroneedling: Een effectieve behandeling voor huidverbetering!

Bent u op zoek naar een effectieve behandeling om uw huidtextuur te verbeteren, pigmentvlekken te vervagen en fijne lijntjes te verminderen? Ontdek dan de verbluffende resultaten van SQT- Biomicroneedling bij Huidkliniek Zaia! Deze geavanceerde behandeling maakt gebruik van innovatieve technologieën en natuurlijke ingrediënten om uw huid te verjongen en te revitaliseren.

Wat is SQT Biomicroneedling?

SQT Biomicroneedling is een revolutionaire behandeling die gebruikmaakt van Spongilla spicules, een extract van de zoetwaterspons. Deze microscopisch kleine naaldjes hebben een sterke hardheid en kunnen de eiwitstructuur van micro-organismen of virussen vernietigen. Dit maakt SQT- Biomicroneedling ideaal voor het verbeteren van acne, het verminderen van acne littekens, het verminderen van zonneschade en het verkleinen van grove poriën.

Hoe werkt SQT Biomicroneedling?

De Spongilla spicules worden op de huid aangebracht en zachtjes ingemasseerd. Dit stimuleert het huidmetabolisme en bevordert de aanmaak van collageen. De behandeling verkort de huidvernieuwingscyclus van 28 dagen naar slechts 7 dagen, wat resulteert in een natuurlijke, veilige en effectieve verjonging van de huid. Na de behandeling kan de huid licht gaan vervellen, maar dit verdwijnt doorgaans binnen enkele dagen.

Welke resultaten kunt u verwachten?

De resultaten van SQT Biomicroneedling zijn verbluffend. U zult een verbetering zien in de huidstructuur, elasticiteit, teint en een vermindering van lijntjes en pigmentvlekken. Of u nu last heeft van acne, een vette huid, een gevoelige huid of droge huid, SQT Biomicroneedling is geschikt voor alle huidtypen en biedt een gepersonaliseerde oplossing voor uw specifieke behoeften.

Behandelingsmogelijkheden bij Huidkliniek Zaia

Bij Huidkliniek Zaia bieden we verschillende behandelingsmogelijkheden met SQT- Biomicroneedling, waaronder:

SQT Beautybox: Gericht op het verbeteren van de huidtextuur, het vervagen van pigmentatie en het verfijnen van de huid. Ideaal voor vette, gecombineerde, gevoelige en droge huidtypes.

SQT Anti Ageing Box: Ontworpen om rimpels glad te strijken, de huid te verstevigen en te liften, de elasticiteit te verbeteren en de huid te verjongen. Geschikt voor alle huidtypen.

SQT Recovery: Kalmeert en hydrateert de huid, verbetert de gevoelige huid en activeert het zelfgenezend vermogen van de huid. Ideaal voor het vermijden van neerslag van melanine na de behandeling.

Veel gestelde vragen die wij krijgen over SQT- Biomicroneedling

SQT- Biomicroneedling maakt gebruik van Spongilla spicules, een extract van de zoetwaterspons, wat resulteert in een effectievere en veiligere behandeling dan traditionele microneedling. De kleine naaldjes van SQT Biomicroneedling hebben een sterke hardheid en stimuleren het huidmetabolisme voor een snellere huidvernieuwing.
SQT- Biomicroneedling is geschikt voor het verbeteren van acne, het verminderen van acne littekens, het vervagen van pigmentatie, het verminderen van zonneschade en het verkleinen van grove poriën.
Een behandelsessie met SQT- Biomicroneedling duurt gemiddeld 30 tot 60 minuten, afhankelijk van het te behandelen gebied en de specifieke behoeften van de cliënt.
Na een behandeling met SQT- Biomicroneedling kan de huid licht gaan vervellen, maar dit verdwijnt doorgaans binnen enkele dagen. Gedurende deze tijd kan de huid licht rood zijn, maar dit is van voorbijgaande aard.
Gemiddeld zijn 4 tot 6 behandelingen nodig voor optimale resultaten met SQT- Biomicroneedling. Dit kan variëren afhankelijk van de ernst van de huidaandoening en de individuele reactie van de cliënt op de behandeling.
Ja, SQT- Biomicroneedling is geschikt voor alle huidtypen, inclusief vette, gecombineerde, gevoelige en droge huid. Onze specialisten passen de behandeling aan op basis van het specifieke huidtype en de behoeften van de cliënt.
SQT Biomicroneedling voor en na
SQT Biomicroneedling de resultaten zijn verbluffend

Laat uw huid stralen weer extra stralen met een SQT Microneedling behandeling bij Huidkliniek Zaia

Bent u klaar om uw huid te transformeren en een jeugdige uitstraling te herwinnen? Neem dan vandaag nog contact op met Huidkliniek Zaia voor een gratis intakegesprek. Onze ervaren specialisten staan klaar om u te adviseren en een behandelplan op maat op te stellen voor een stralende en gezonde huid. Bel ons op 0598-360010 of stuur een e-mail naar info@huidkliniekzaia.nl. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze kliniek!

Tags :

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5