logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Terugblik op een inspirerend symposium bij Sure.Medical over Sylfirm X!

symposium Sylfirm X

Een dag vol kennis en verbinding

Wat een buitengewone leuke en leerzame dag was het bij het Sylfirm X symposium bij Sure.Medical op 24 november jongstleden! Als huidtherapeut wil ik graag mijn persoonlijke ervaringen delen van deze bijzondere dag vol inzichten en lessen met vooraanstaande professionals in de branche.

De dag bracht de gelegenheid om te luisteren naar inspirerende sprekers zoals Dr. David Njoo, Dr. Nina Rawshani, huidtherapeut Nina Talib, huidtherapeut Loïs Pieper en clinical trainer en huidtherapeut Ankie van Putten. Hun gepassioneerde presentaties deelden niet alleen diepgaande kennis over diverse huidproblemen, maar ook waardevolle ervaringen met de innovatieve Sylfirm X.

Sylfirm X - innovatieve technologie voor compleet huidherstel

De Sylfirm X is de kroon op het werk als het gaat om het veilig en snel bereiken van resultaten op het gebied van huidverstrakking, vernieuwing, collageenstimulatie, verbetering van de huidstructuur, aanpak van hyperpigmentatie, roodheid, vasculaire indicaties, littekenvermindering en het algemene uiterlijk en de teint van de huid.

Geavanceerde Technologie voor Maatwerk

Dit baanbrekende apparaat maakt gebruik van ’s werelds eerste en enige door de FDA goedgekeurde DUAL WAVE RF Microneedling-technologie. Het biedt een ongeëvenaarde veelzijdigheid en maatwerk, verder dan wat eerder mogelijk was. De Dual Wave-technologie werkt met pulsed wave (PW) en continuous wave (CW), waardoor een diepere penetratie van radiofrequente energie in elke huidlaag mogelijk is voor een versnelde collageenproductie.

Combinatie van CW en PW voor Optimaal Resultaat

De mogelijkheid om CW en PW te combineren in dezelfde behandeling resulteert in geweldige resultaten. Met een eenvoudige druk op de knop kun je moeiteloos schakelen tussen de verschillende modi. Dit maakt de Sylfirm X uiterst flexibel voor alle huidwensen, terwijl het veilig te gebruiken is op alle huidtypen.

Of het nu gaat om huidverstrakking, het verminderen van pigmentatieproblemen of het verbeteren van de algehele huidconditie, de Sylfirm X biedt een allesomvattende oplossing met de nieuwste en meest geavanceerde technologie op de markt.

Veel gestelde vragen over deze behandeling

De Sylfirm X onderscheidt zich door zijn gebruik van ’s werelds eerste door de FDA goedgekeurde DUAL WAVE RF Microneedling-technologie. Hiermee wordt een diepere penetratie van radiofrequente energie mogelijk gemaakt, wat resulteert in snellere collageenproductie en een breed scala aan behandelingsopties.
De Sylfirm X is geschikt voor diverse huidproblemen, waaronder huidverstrakking, vernieuwing, hyperpigmentatie, roodheid, vasculaire indicaties, littekenvermindering en het algemene uiterlijk en de teint van de huid.
Ja, de Sylfirm X is veilig te gebruiken op ALLE huidtypen. De flexibiliteit om moeiteloos te schakelen tussen verschillende modi maakt het een veelzijdige oplossing voor diverse huidwensen.
De Dual Wave-technologie van de Sylfirm X werkt met pulsed wave (PW) en continuous wave (CW), wat resulteert in een diepere penetratie van radiofrequente energie. Dit leidt tot een versnelde collageenproductie en verbeterde resultaten.
Bijwerkingen zijn over het algemeen mild en van voorbijgaande aard. Een ervaren professional zal eventuele bijwerkingen tijdens het consult bespreken.
De combinatie van CW en PW in dezelfde behandeling met de Sylfirm X kan resulteren in optimale resultaten. Met één druk op de knop schakel je eenvoudig tussen de verschillende modi, waardoor maatwerk voor specifieke huidbehoeften mogelijk is.
mini symposium
Microneedling met radiofrequentie

Leerzame demonstraties en interacties

Een hoogtepunt van het symposium was de hands-on ervaring met boeiende demonstraties van de Scarlet S en de Sylfirm X. Hierbij werden niet alleen technologieën in actie gezien, maar ontstond ook de gelegenheid om ervaringen en inzichten uit te wisselen met collega’s in het veld.

Dankbaarheid en Vooruitkijken

Namens Huidkliniek Zaia wil ik mijn oprechte dank uitspreken aan alle sprekers, medewerkers van Sure.Medical en mede-aanwezigen voor deze intensieve dag vol inspiratie. We kijken ernaar uit om deze nieuwe kennis te integreren in onze praktijk en te blijven streven naar het leveren van hoogwaardige zorg aan onze gewaardeerde cliënten.

Blijf ons volgen voor toekomstige evenementen en updates. Samen blijven we groeien in de wereld van huidverzorging en -behandelingen!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5