logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Transgender Care bij Huidkliniek Zaia

transcare huidverbetering

Transgender Care bij Huidkliniek Zaia

Bij Huidkliniek Zaia begrijpen we dat de reis naar zelfverwezenlijking voor transpersonen uniek is, gevuld met uitdagingen en overwinningen. Daarom streven we ernaar om een veilige haven te bieden, waar u zich vrij kunt uiten en de ondersteuning krijgt die u verdient tijdens uw transitiereis.

Huidkliniek Zaia heeft als doel transpersonen in transitie te ondersteunen bij het bereiken van zelfverwezenlijking en welzijn. We erkennen de uniciteit van elke transitiereis en bieden gespecialiseerde Transcare behandelingen in een omgeving die respectvol, veilig en ondersteunend is.

Een breed scala aan behandelingen

Bij Huidkliniek Zaia kunt u terecht voor een scala aan genderbevestigende behandelingen, waaronder laserontharing voor de benen en het lichaam, het aanpakken van ongewenste haargroei in het gezicht, Dermasence rosacea behandeling, huidverzorging, en meer. We begrijpen dat uw behoeften uniek zijn, en daarom bieden we een persoonlijk behandeltraject op maat.

Tarieven Transcare: Om onze toewijding aan uw welzijn te benadrukken, bieden we nu speciale tarieven voor Transcare behandelingen. Profiteer van onze korting en begin uw transitiereis met een intake, waar we samen het meest geschikte behandeltraject voor uw behoeften bepalen.

Transcare Laserontharen Gelaat:

  • Intake
  • Behandeltraject
  • Evaluatie
  • Tarief: €175,-

Transcare Genitaal:

  • Intake
  • Behandeltraject
  • Evaluatie
  • Tarief: €150,-

Meer informatie over Transgender Care en onze op maat behandelingen

De eerste stap in het Transcare proces bij Huidkliniek Zaia is een intakegesprek. Tijdens deze afspraak zal de huidtherapeut uw individuele behoeften en wensen bespreken. Samen met u zal een behandelplan worden opgesteld dat aansluit bij uw genderbevestigende doelen.
Nadat het behandelplan is opgesteld en u akkoord gaat, zal de gekozen Transcare behandeling uitgevoerd worden. De behandeling wordt uitgevoerd met grote zorg en professionaliteit.
Na de behandeling zal de huidtherapeut u voorzien van specifieke nazorginstructies. Het is belangrijk om deze nauwgezet op te volgen om een optimaal resultaat te garanderen. Bovendien zal er een plan worden opgesteld voor opvolgafspraken en eventuele aanvullende behandelingen.
Gedurende het hele Transcare proces staat het team van Huidkliniek Zaia klaar om u te ondersteunen en te begeleiden. Bij vragen of onzekerheden kunt u altijd contact opnemen. De kliniek streeft naar een continue bron van steun en zorg, zodat uw transitieproces zo soepel en positief mogelijk verloopt. Bij Huidkliniek Zaia bieden we meer dan alleen behandelingen; we bieden begrip, respect en een toegewijde partner op uw pad naar zelfverwezenlijking. Neem de eerste stap naar een zelfverzekerde toekomst en plan vandaag nog uw intakegesprek voor Transgender Care bij Huidkliniek Zaia.
De vergoeding van Transgender care behandelingen zit (deels) in de basisverzekering. Het is raadzaam om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor specifieke informatie.
Ja, Transcare bij Huidkliniek Zaia is beschikbaar voor alle genderidentiteiten en -expressies.
transgenders groningen vlag
transgender

Hoe Beginnen?

Het starten van uw transitiereis begint met een intake bij Huidkliniek Zaia. Tijdens dit consult bespreken we uw doelen en behoeften, en stellen we samen het beste behandeltraject voor u op. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen op elke stap van uw reis.

Bij Huidkliniek Zaia bieden we meer dan alleen behandelingen; we bieden begrip, respect en een toegewijde partner op uw pad naar zelfverwezenlijking. Neem de eerste stap naar een zelfverzekerde toekomst en plan vandaag nog uw intakegesprek voor Transgender Care bij Huidkliniek Zaia.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5