logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Before & after een IPL Laserbehandeling bij Huidkliniek Zaia

ipl laserbehandeling

Before & after een IPL Laserbehandeling bij Huidkliniek Zaia

Afgelopen november bezocht een mevrouw onze kliniek met een specifieke wens: het verminderen van rode vaatjes in haar gezicht. Door middel van twee IPL laserbehandelingen hebben we een prachtig resultaat behaald, wat haar natuurlijke schoonheid naar voren heeft laten komen.

We hebben met 2 IPL laserbehandelingen een super mooi resultaat behaald. ⁣

𝘋𝘦 𝘻𝘪𝘤𝘩𝘵𝘣𝘢𝘳𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯: ⁣
➡️ vermindering rode vaatjes⁣
➡️ vermindering pigmentvlekken⁣
➡️ egalere huid⁣
➡️ verbetering huidstructuur⁣
➡️ natuurlijke GLOW⁣

Ontdek ook de voordelen van onze IPL behandeling

Bij Huidkliniek Zaia bieden we een geavanceerde IPL-behandeling die niet alleen effectief is, maar ook gekenmerkt wordt door een persoonlijke benadering. Hier zijn enkele redenen waarom onze IPL-behandeling opvalt:

Geavanceerde en Veilige Behandeling:

Onze IPL-behandeling, uitgevoerd met de ‘ReClear’-technologie, is een geavanceerde en veilige methode om een scala aan huidproblemen aan te pakken. Net als laserbehandelingen, maakt IPL (Intense Pulse Light) gebruik van specifieke lichtgolven om ongewenste huidaandoeningen te verhelpen. De ‘ReClear’ onderscheidt zich door een breed lichtspectrum, waardoor het flexibel ingezet kan worden voor diverse behandeldoelen.

Persoonlijke Benadering en Behandelplan op Maat:

Tijdens de intake voor een IPL-behandeling nemen we ruim de tijd om naar uw specifieke wensen en behoeften te luisteren. We analyseren uw huidaandoeningen grondig en stellen vervolgens een behandelplan op maat op. Hierin nemen we niet alleen de juiste behandelfrequentie op, maar ook de benodigde voorzorgsmaatregelen. Uw tevredenheid en comfort staan centraal in onze aanpak, en we streven ernaar optimale resultaten te behalen.

Duurzame IPL Behandeling met de ReClear:

De ‘ReClear’ IPL kan met succes worden ingezet voor diverse huidproblemen, waaronder oppervlakkige gesprongen vaatjes, couperose, roodheid, en pigmentvlekken. De kracht van de ‘ReClear’ ligt in zijn vermogen om zich te richten op de kleurstof van een huidafwijking, deze om te zetten in warmte, en zo de huidafwijking af te breken. Deze duurzame aanpak leidt tot effectieve resultaten. Bovendien wordt de ‘ReClear’ vaak ingezet in combinatietechnieken, wat bijdraagt aan een nog mooier eindresultaat.

Gekwalificeerde IPL Behandeling:

Onze IPL-specialisten zijn 100% gekwalificeerd en hebben de expertise om verschillende huidaandoeningen aan te pakken, waaronder pigmentatie, rosacea, couperose, en andere huidproblemen. Vertrouw op onze kwalificaties en ervaring voor een IPL-behandeling die aan uw verwachtingen voldoet.

Na de behandeling is er warmte, roodheid en/of lichte zwelling zichtbaar. Deze bijwerkingen verdwijnen doorgaans snel na de behandeling met de juiste opvolging van de nazorg.
Gemiddeld zijn er 1 tot 4 behandelingen nodig, maar dit kan variëren op basis van individuele factoren.
Ja, neem gerust contact met ons op voor een prijsindicatie. Onze specialisten adviseren u graag.
Een IPL behandeling is niet voor iedereen geschikt. U kunt eenvoudig een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek. Dan wordt er besproken of het geschikt is.
Zeker, bij Huidkliniek Zaia wordt de opperhuid beschermd met gel en contactkoeling, waardoor er geen beschadigingen, pigmentvlekken of littekens ontstaan.
Het licht van de IPL ReClear richt zich op de kleurstof van een huidafwijking die wordt omgezet in warmte. Bij couperose is dit de rode kleur. Na het aanbrengen van gel op het te behandelen gebied, wordt er geflitst met de IPL ReClear. De warmteontwikkeling zorgt ervoor dat het bloedvaatje sluit waardoor de roodheid verdwijnt.
IPL laserbehandelingen handstuk 4
IPL apparaat 5

Transformeer uw Huid met Onze IPL Laserbehandeling – Boek snel uw afspraak!

Geef uw huid de aandacht die het verdient en boek nu een behandeling die de natuurlijke schoonheid van uw huid naar voren brengt. Onze geavanceerde IPL-technologie, uitgevoerd door een ervaren specialist, biedt op maat gemaakte oplossingen voor diverse huidproblemen.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5