logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Welkom bij Huidkliniek Zaia

kamila en manon intake

Een korte introductie over Zaia Huidkliniek

Wij zijn verheugd om u te verwelkomen op onze nieuwe website en willen u graag wat meer vertellen over onze kliniek en ons fantastische personeel. Ons doel is om onze klanten te voorzien van de best mogelijke huidbehandelingen en -adviezen, met als resultaat een gezonde en stralende huid.

Bij Zaia Huidkliniek bieden wij een breed scala aan behandelingen voor verschillende huidaandoeningen en -problemen. Of u nu last heeft van acne, rosacea, pigmentvlekken, of gewoon wilt werken aan het verbeteren van de textuur en uitstraling van uw huid, wij staan voor u klaar.

Onze kliniek is voorzien van de nieuwste technologieën en onze behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde en gekwalificeerde specialisten. Wij streven naar een persoonlijke aanpak en een resultaatgerichte behandeling.

Meer over Kamila & Manon

Ons team bestaat uit twee gepassioneerde en deskundige professionals: Kamila en Manon.

Kamila is een gediplomeerd en gekwalificeerd huidtherapeute met jarenlange ervaring in het behandelen van verschillende huidaandoeningen. Zij is gespecialiseerd in het uitvoeren van behandelingen zoals microdermabrasie, chemische peelings en laserontharing.

Manon is een enthousiaste beauty specialiste die graag uw gezicht weer laat stralen. Zij is gespecialiseerd in het geven van gezichtsbehandelingen en het aanbrengen van make-up.

Wij krijgen vaak dezelfde vragen gesteld van onze klanten. Graag geven we jou alvast antwoordt op de meest gestelde vragen die wij gesteld krijgen

Huidkliniek Zaia biedt verschillende behandelingen aan, waaronder behandelingen voor huidaandoeningen, microneedling en laserontharingen. Daarnaast bieden wij ook schoonheidsbehandelingen aan.
Huidkliniek Zaia is door de zorgverzekeraars erkend voor vergoedingen voor medische behandelingen, zoals medisch pedicure en medische microneedling. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden.
Huidkliniek Zaia is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur. Op maandag zijn wij geopend van 09:00-17:00.
Huidkliniek Zaia is gevestigd in het Medisch Centrum Hoogezand aan de Erasmusweg 1 in Hoogezand. Je kunt ons bereiken via de telefoonnummers 0598-360010/ 0634575730 of door het contactformulier in te vullen op onze website. Ook kunt u ons natuurlijk gewoon mailen: info@huidkliniekzaia.nl. Bij het Medisch Centrum is er voldoende parkeergelegenheid en wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation is om de hoek en ook de bus stopt pal voor he Medisch Centrum.
Onze visie is om de beste huidkliniek te zijn in de regio, die bekend staat om de meest geavanceerde technologieën en behandelmethoden, en de hoogste normen van professionaliteit en hygiëne.
Huidverzorgingsproducten
Wachtruimte huidkliniek zaia

Gratis intakegesprek bij huidkliniek Zaia

Bij Huidkliniek Zaia bieden wij een gratis intake waarbij u professioneel advies op maat ontvangt. Onze ervaren huidspecialisten analyseren de huidconditie, luisteren naar de wensen en stellen een persoonlijk behandelplan op. Ontdek de mogelijkheden om je huid te verbeteren en maak een weloverwogen beslissing voor uw huidverzorging.

Professionele huidanalyse
Bij een gratis intakegesprek bij Huidkliniek Zaia ontvangt u professioneel advies op maat. Onze ervaren huidspecialisten analyseren uw huidconditie, luisteren naar uw wensen en beantwoorden al uw vragen. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk behandelplan op dat specifiek is afgestemd op uw huidtype, behoeften en doelen.

Kennis en expertise
De intake biedt u de mogelijkheid om onze kliniek en expertise te leren kennen. U kunt de sfeer proeven, vertrouwd raken met onze professionele aanpak en de geavanceerde technologieën en behandelingen ontdekken die we aanbieden. Op deze manier kunt u een weloverwogen beslissing nemen over eventuele vervolgbehandelingen.

Advies op maat
Tijdens het intakegesprek krijgt u duidelijkheid over de mogelijkheden die Huidkliniek Zaia biedt om uw huidproblemen aan te pakken. We bespreken de verschillende behandelingsopties, de te verwachten resultaten, eventuele risico’s en de benodigde behandelduur. Dit stelt u in staat om een weloverwogen beslissing te nemen en met vertrouwen aan uw huidverzorgingsreis te beginnen.

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5