De nieuwe pedicures van Huidkliniek Zaia: Ingrid en Melanie!

Melanie pedicures zaia

We stellen graag de nieuwe pedicures bij Huidkliniek Zaia aan u voor

Bij Huidkliniek Zaia zijn we trots om onze nieuwe pedicures voor te stellen: Ingrid en Melanie. Samen met Manon vormen zij nu ons deskundige pedicureteam, klaar om aan de groeiende vraag naar voetzorg in de provincie Groningen, en specifiek Midden-Groningen, te voldoen. Onze pedicures bieden zowel reguliere als gespecialiseerde behandelingen aan, zoals medisch pedicure, kalknagelbehandelingen en nagelreparaties.

Onze nieuwe pedicures: Ingrid en Melanie

Ingrid – Gediplomeerd Pedicure

Ingrid heeft in 2022 haar diploma voor pedicure behaald aan de Noord Nederlandse Akademie in Groningen. Na jarenlange ervaring in een ander werkveld heeft ze haar passie gevonden in de voetverzorging. Met een scherpe focus op zowel esthetische als functionele voetverzorging, zorgt Ingrid ervoor dat elke klant zich comfortabel voelt en optimaal geholpen wordt. Of je nu komt voor een ontspannende pedicurebehandeling of om een specifieke voetkwaal aan te pakken, Ingrid staat voor je klaar.

Melanie Wisniewski – Gediplomeerd Medisch Pedicure

Melanie brengt een schat aan ervaring mee als medisch pedicure. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van schimmelnagels (kalknagels), likdoorns en ingegroeide nagels. Daarnaast biedt ze gespecialiseerde zorg voor mensen met diabetes, reuma of neuropathie. Haar medisch pedicurebehandelingen zijn gericht op het verbeteren van de algehele voetgezondheid en het aanpakken van complexere voetproblemen. Melanie is niet alleen technisch sterk, maar bouwt ook een persoonlijke band op met haar klanten, wat de ervaring nog waardevoller maakt.

Pedicure behandelingen bij Huidkliniek Zaia

De pedicures van Huidkliniek Zaia bieden een breed scala aan voetbehandelingen, van een basis pedicure tot medisch pedicure voor complexere problemen. We zetten ons in om elke voet de aandacht te geven die het verdient.

Pedicure behandelingen:

Basis voetverzorging: knippen en vijlen van nagels, verwijderen van eelt en likdoorns.

Verzorgende en ontspannende voetmassage.

Advies op maat voor dagelijkse voetverzorging.

Medisch pedicure behandelingen:

Behandelingen van schimmelnagels (kalknagels) met specialistische apparatuur.

Nagelreparaties en correcties voor ingegroeide nagels.

Voetzorg voor mensen met diabetes, reuma of neuropathie, om complicaties te voorkomen.

De medische pedicure is ideaal voor iedereen die kampt met chronische voetproblemen of aandoeningen die extra zorg vereisen. Ingrid, Melanie en Manon staan klaar om je hierbij te helpen.

Kalknagelbehandelingen en Nagelreparaties

Kalknagels, of schimmelnagels, zijn veelvoorkomende problemen die esthetisch storend kunnen zijn en soms zelfs pijnlijk. Bij Huidkliniek Zaia behandelen onze pedicures kalknagels effectief met moderne apparatuur en technieken, waarbij hygiëne en zorgvuldigheid voorop staan. Daarnaast bieden we ook nagelreparaties aan voor beschadigde nagels, zodat je voeten er niet alleen gezond maar ook verzorgd uitzien.

Mobiele Voetzorg in Midden-Groningen

Naast behandelingen in onze kliniek bieden wij nu ook mobiele voetzorg aan in Midden-Groningen en de rest van de provincie. Ingrid, Melanie en Manon komen graag bij je thuis om je voeten te verzorgen. Dit is ideaal voor mensen die minder mobiel zijn of gewoon de voorkeur geven aan een behandeling in hun eigen omgeving.

Laserontharing: Enkele veelgestelde vragen op een rij

Een reguliere pedicure richt zich voornamelijk op het verzorgen en verfraaien van de voeten, zoals het knippen van nagels, verwijderen van eelt en het behandelen van likdoorns. Een medisch pedicure daarentegen richt zich op het behandelen van complexe voetproblemen, zoals ingegroeide nagels, kalknagels en aandoeningen die ontstaan door ziektes zoals diabetes, reuma of neuropathie.
Kalknagels, ook wel schimmelnagels genoemd, ontstaan door een schimmelinfectie die de nagel aantast en deze dik, brokkelig en verkleurd maakt. Bij Huidkliniek Zaia behandelen onze pedicures kalknagels met gespecialiseerde apparatuur en technieken. Dit proces verwijdert de geïnfecteerde delen van de nagel en stimuleert de groei van een gezonde nagel.
Voor reguliere pedicures is een behandeling elke 4 tot 6 weken aanbevolen om de voeten gezond en verzorgd te houden. Voor mensen met specifieke voetproblemen, zoals diabetes of ingegroeide nagels, kunnen medisch pedicurebehandelingen vaker nodig zijn, afhankelijk van de aandoening en de ernst van het probleem.
Ja, een pedicure is juist aan te raden als je diabetes hebt, omdat diabetici extra risico lopen op voetproblemen zoals wonden die slecht genezen of infecties. Onze medisch pedicures zijn gespecialiseerd in het behandelen van voeten van mensen met diabetes en zorgen ervoor dat de behandeling veilig en effectief is.
Nagelreparatie is een techniek waarbij beschadigde of afgebroken nagels worden hersteld. Dit kan nodig zijn bij ingescheurde of gedeeltelijk verdwenen nagels. Bij Huidkliniek Zaia gebruiken we speciale materialen en technieken om de nagel er weer verzorgd en natuurlijk uit te laten zien, terwijl de nagel verder kan herstellen.
Een mobiele pedicure is ideaal voor mensen die moeite hebben om naar de kliniek te komen of liever thuis hun voetverzorging laten doen. Onze pedicures Ingrid, Melanie en Manon komen bij je langs in Midden-Groningen, zodat je op je gemak in je eigen omgeving kunt genieten van dezelfde professionele voetzorg als in de kliniek.
Melanie

Plan vandaag nog je afspraak!

Met het uitgebreide team van pedicures bij Huidkliniek Zaia kunnen we de vraag naar gespecialiseerde voetzorg nog beter beantwoorden. Of je nu op zoek bent naar een basis pedicure of gespecialiseerde medisch pedicure behandelingen, onze professionals staan voor je klaar. Neem contact met ons op om een afspraak voor een intake te maken en ervaar zelf de hoogwaardige voetzorg van Huidkliniek Zaia. Wij zijn gevestigd in het Medisch Centrum Hoogezand

Deel dit bericht:

Tijdelijk geen nieuwe aanmeldingen voor ambulante pedicure

Vanwege de huidige drukte en beperkte personeelscapaciteit, kunnen wij tijdelijk geen nieuwe klanten aannemen voor onze ambulante pedicureservice. Wij blijven uiteraard zorg verlenen aan onze bestaande klanten en hopen binnenkort weer ruimte te hebben voor nieuwe aanvragen. Bedankt voor uw begrip!

tijdelijke stop ambulante pedicureklanten