logo-zwart-huidkliniek-zaia-1.webp

Bio RePeel – Een veelzijdige chemische peeling zonder downtime

BioRePeel before and after

Bio RePeel - Een veelzijdige chemische peeling zonder downtime

Bio RePeel is de nieuwste sensatie in de wereld van huidverzorging en biedt een revolutionaire aanpak voor een stralende huid. Benieuwd wat BioRePeel voor jouw huid kan betekenen? Lees dan verder!

Wat is Bio Re Peel precies?

BioRePeel is een TCA-peeling met een specifieke twist: het maakt gebruik van biologische en natuurlijke ingrediënten, zoals plantaardige extracten, enzymen en antioxidanten. Deze krachtige stoffen doordringen diep in de huid, waar ze de huidstructuur verfijnen, de teint egaliseren en fijne lijntjes verminderen. De behandeling pakt zonneschade, littekens en veroudering aan, waardoor je huid weer gaat stralen.

Huidverjonging: BioRePeel gaat verder dan oppervlakkige behandelingen en stimuleert de aanmaak van collageen voor een stevigere en jeugdigere huid.

Egalere Teint: Vergeet pigmentvlekken en zonnevlekken! BioRePeel egaliseert de huidtint voor een stralende en uniforme teint.

Stimulatie van Collageen: Door de natuurlijke aanmaak van collageen te stimuleren, verbetert BioRePeel de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Verfijning van Poriën: Grote poriën behoren tot het verleden met Bio RePeel, dat zorgt voor een gladdere huidtextuur.

Hydratatie en Voeding: Naast esthetische voordelen, hydrateert en voedt Bio RePeel de huid intensief voor een gezonde uitstraling.

Het vierstappenplan:

  1. Reiniging voor een Frisse Start: We beginnen met een grondige reiniging om de huid voor te bereiden op de behandeling.
  2. Bio RePeel – Vernieuwing met Natuurlijke Ingrediënten: De kern van de behandeling, waarbij de huid diep wordt gereinigd en vernieuwd zonder vervelling.
  3. Stimulatie en Herstel met Bindweefselmassage: Een diepgaande massage stimuleert de bloedcirculatie en collageenaanmaak voor een verbeterde huidtextuur.
  4. ELT Lichttherapie – Diepe Regeneratie: De behandeling wordt afgerond met lichttherapie die de huid van binnenuit regenereert voor een stralend resultaat.

Waarom Kiezen voor Bio RePeel bij Huidkliniek Zaia?

Bij Huidkliniek Zaia staan we bekend om onze persoonlijke benadering en expertise. Onze ervaren huidtherapeut past de BioRePeel-therapie toe met aandacht voor de unieke behoeften van jouw huid. We begrijpen dat elke huid anders is, en daarom stellen we een behandelplan op maat op om de beste resultaten te garanderen.

Veelgestelde vragen over BioRePeel

Het optimale behandelingsplan varieert, maar meerdere sessies worden meestal aanbevolen. Je huidtherapeut stelt een plan op maat op tijdens de intake.
Een behandeling duurt gemiddeld 45 minuten tot een uur.
Ja, de resultaten zijn direct zichtbaar na de eerste behandeling.
Ja, BioRePeel kan worden gecombineerd met andere behandelingen voor nog betere resultaten.
Ja, BioRePeel is geschikt voor verschillende huidtypen en -condities, waaronder acnegevoelige huid en rosacea. De behandeling is ontworpen om de huid te verbeteren en kan helpen bij het verminderen van acne, ontstekingen en roodheid bij rosacea. Onze ervaren huidtherapeut zal de behandeling aanpassen aan jouw specifieke huidbehoeften, zodat je kunt genieten van de voordelen van BioRePeel zonder de symptomen van je huidaandoeningen te verergeren.
Ja, zwangerschap en actieve huidinfecties zijn enkele contra-indicaties.
bio re peel nederland
BioRePeel2

Nieuwsgierig geworden naar de behandeling?

Ontdek dan de kracht van BioRePeel bij Huidkliniek Zaia. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een BioRePeel-behandeling en geef je huid de liefdevolle verzorging die het verdient.

Met vriendelijke groet,

Het Team van Huidkliniek Zaia

Deel dit bericht:

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op! Wij geven u graag advies en plannen eventueel een intakegesprek voor u in!

zaia-huidkliniek-voorstellen
google logo

Klantbeoordelingen

5.0/5.0
5/5